COMMEMORACIÓ XXVè ANIVERSARI


L'any 1992 un grup de famílies adoptives o en procés d'adopció internacional va crear una associació de col·laboració i suport mutu,  per tal d'orientar i ajudar altres famílies que també volien adoptar. De seguida es va veure que calia una formació per poder conèixer i comprendre les especificitats pròpies de la paternitat i filiació adoptives. Calia comprendre per poder parlar amb els nostres fills de l'abandonament, de la mare biològica, de la seva història de vida, de la cerca d'orígens, de la pròpia identitat..., en un acompanyament capaç d'ajudar a elaborar i tancar ferides i empoderar els nostres infants. També varen constatar que l'adopció havia de tenir uns criteris ètics i legals, responent a l'interès superior de l'infant i validant, per tant, una construcció familiar amb una base absolutament sòlida. Així va néixer a Barcelona  l'Associació en Defensa del Dret de la Infància a l'Adopció, ADDIA. A partir de l'any 2000 vam voler obrir també l'associació a l'altra mesura de protecció de la infància que és l'acolliment familiar i l'associació va passar a denominar-se ADDIF, Associació en Defensa del Dret de la Infància a la Família- Adopció i Acolliment-. I aquí seguim  després d'aquests 25 anys, oferint espais de formació, orientació i intercanvi a aquelles persones  que volen adoptar o acollir un infant.  Defensant el dret de tot infant en desemparament a tenir uns pares, a poder créixer amb el suport i en l'estima d'una família. Amatents a la situació de la infància i a les noves necessitats que es detecten.


I hem pogut arribar fins aquí gràcies a totes les persones que ens han donat i ens donen suport, entre ells els nostres socis, i també gràcies als professionals i les famílies que participen en les nostres activitats, enriquint-les amb els seus coneixements, opinions i experiències. A tots ells el nostre reconeixement.


Esperem poder continuar treballant i creixent, sumant socis, per tal de poder arribar a més famílies.


Esteu convidats a celebrar el nostre XXVè Aniversari amb una copa de cava el proper divendres 17 de novembre a les 20h a Addif, un cop finalitzada la conferència

Famílies interracials. Comprendre i atendre el que suposa sentir-se diferent que començarà a les 18h, a càrrec de la treballadora social, mediadora familiar i filla adoptiva Cari McCay.

Dia

Divendres, 17 de novembre de 2017

Hora

20 hores

Lloc

Hotel d’Entitats La Pau

  1. C.Pere Vergés, 1 planta 6, sala Catalunya. Barcelona  


ADDIF C. Pere Vergés 1,  planta 11, despatx 8 · 08020 Barcelona

DocumentsDocuments.html
EnllaçosEnllacos.html

Contacte

933 134 959

Segueix-nos!


Inscripcions

Per correu electrònic  a: info@addif.org (indicant nom i cognoms, telèfon i e-mail de contacte)


Activitat gratuïta. Aforament limitat.


Per obres al despatx el  telèfon es troba NO OPERATIU fins a nou avís. Si us plau, contacteu per mail. Disculpeu les molèsties.

Si vols, ara mateix, pots fer-te soci o sòcia d’Addif,
 donar suport a activitats com aquesta i gaudir dels preus especials per a soci/a
(per només 6,50€ al mes)

Si vols, ara mateix, pots fer-te soci o sòcia d’Addif,

donar suport a activitats com aquesta i gaudir dels preus especials per a soci/a

(per només 6,50€ al mes)

dibuix fet per Aibi i Martina